Algemene Voorwaarden

Indien je een bestelling plaatst bij Amano Fashion, ga je akkoord met de Algemene leverings- en betalingsvoorwaarden:

1 Algemeen
1.1 De algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle overeenkomsten met betrekking tot online bestellingen tussen Amano Fashion en de besteller (klant).

1.8 Amano Fashion heeft te allen tijde het recht deze algemene voorwaarden en de inhoud van haar website te wijzigen.

 

2 Prijzen en aanbiedingen
2.1 De bij de artikelen genoemde prijzen zijn in euro’s, inclusief BTW. Verzendkosten zijn bij de genoemde prijzen inbegrepen.

2.2 Amano Fashion is niet aansprakelijk voor de gevolgen van zet-, typ- en/of programmeer- of programmafouten in haar website. Aan onrechtmatige prijsinformatie kunnen geen rechten worden ontleend.

2.3 Aanbiedingen zijn slechts geldig zolang de voorraad strekt, gedurende de daarvoor aangegeven looptijd en mogen niet geruild worden.

 

3. Bestellen en betalen
3.1 Betaling vindt plaats via de betalingsmethoden die worden aangeboden op de website via:

* iDeal: veilig en snel via je eigen bank

* Contant bij afhalen van de bestelling in Oss (alleen op afspraak).

Vanaf het moment van bestellen worden de artikelen 2 dagen gereserveerd. Indien de betaling niet is ontvangen binnen die 2 dagen, krijg je van Amano Fashion een herinnering. Indien na vier dagen nog geen reactie is ontvangen, worden de artikelen weer teruggeplaatst in de webwinkel. De bestelling wordt geannuleerd met aantekening. Amano Fashion behoudt zich het recht toe een volgende bestelling te weigeren indien meerdere malen geen betaling en/of annuleringsmail (zie punt 4) is ontvangen.

Let op: de bestellingen worden in volgorde van binnenkomst afgehandeld. Het zou sporadisch kunnen voorkomen dat een artikel net uitverkocht is. Indien dit het geval ontvang je hierover binnen 24 uur een bericht.

 

4. Annuleren
Je kunt een bestelling binnen 24 uur annuleren. Een mail naar Amano Fashion met vermelding van het ordernummer is genoeg om een bestelling te annuleren.

 

5. Verzenden en levertijden
Amano Fashion hanteert geen verzendkosten voor een bestelling binnen Nederland boven €50,-.

Amano Fashion zal al het mogelijke doen om geaccepteerde bestellingen zo spoedig mogelijk uit te leveren. In de regel zal dat de volgende werkdag gebeuren na ontvangst van betaling.

Indien de levering vertraging oploopt (hetzij door tijdelijk niet in voorraad zijn, een bestelling niet of slechts gedeeltelijk kan worden uitgevoerd) zal de klant daarvan bericht ontvangen.

Amano Fashion heeft een gerechtelijke leveringstermijn van 30 dagen. Wanneer de klant de bestelling binnen deze termijn niet heeft ontvangen, kan deze de koop kosteloos ontbinden.

 

6. Ruilen en retourneren
Als bij ontvangst van de bestelling blijkt dat je niet tevreden bent over een artikel, dan kun je deze binnen 7 dagen retourneren. Een retourzending dient binnen 4 werkdagen na ontvangst aan ons te worden gemeld, deze goederen kunnen retour gestuurd worden of in onze winkel geretourneerd of omgeruild worden.

Een retourzending moet voldoen aan de volgende eisen:

a. De goederen dienen in originele staat te zijn, d.w.z. onbeschadigd ,ongebruikt en voorzien van het orginele label/prijskaartje en in een degelijke verpakking teruggestuurd/ingeleverd te worden met orginele bon.

b. Artikelen die gebreken vertonen dienen ook in originele staat geretourneerd te worden. Als je zelf hebt geprobeerd de schade te herstellen vervalt het recht op retourneren.

c. Artikelen die in de aanbieding of afgeprijsd waren mogen niet geruild worden.

De kosten van het terugzenden zijn voor rekening van de klant, alsmede het verzendrisico.

Bij ruiling van een artikel neemt Amano Fashion eenmalig de verzendkosten van het opnieuw te versturen artikel voor haar rekening.

Bij een retourzending waarvan (het) de artikel(en) beschadigd is (zijn) en wat van te voren is aangegeven worden ook de kosten van het retourneren vergoedt.

Let op: Niet of onvoldoende gefrankeerde retourzendingen worden niet aangenomen.

Het retouradres is:

Amano Fashion
Burgwal 8-10
5341 CR Oss
tel. 06-46112086
KvK: 17233408
BTW: 150342536B01

Zodra een artikel in originele staat retour is bij Amano Fashion, storten wij het aankoopbedrag, minus de verzendkosten per omgaande retour. Franco en rembourszendingen worden niet geaccepteerd.

 

7. Kleurechtheid
Houd er rekening mee dat de kleuren van de foto’s, onverhoopt, kunnen afwijken van de werkelijkheid. Het kan zijn dat door de verschillende browsers waar men mee werkt en door het verschillend afstellen van beeldschermen, de kleuren anders kunnen worden weergegeven. Hier kunnen geen rechten aan ontleend worden.

 

8. Vragen & Klachten
Heb je vragen, opmerkingen en/of klachten over onze artikelen of levering, neem dan even contact op met ons.

 

9. Privacy
Persoonsgegevens worden niet aan derden ter beschikking gesteld.

 

10. Copyright beeld- en tekstmateriaal
Het is niet toegestaan, zonder schriftelijke toestemming, tekst- en/of beeldmateriaal te kopiëren, op te slaan, te publiceren, te verveelvoudigen of anderszins te gebruiken. Bij overtreding zal een juridische procedure gevolgd worden. .