Sixth june kleding

De kleding van Sixth June is fris, hip en bovenal heel betaalbaar. In de collectie van Amano Fashion shop je allerlei mooie items van dit merk. Onze collectie wordt regelmatig aangevuld met de nieuwste kleding. Vergeet ook niet om onze sale in de gaten te houden!

Over dit merk

Sixth June is een relatief nieuw kledingmerk. Het is namelijk in 2008 opgericht, maar nu al één van de meest populaire kledingmerken voor dames. De items zijn fris en net even anders. Denk bijvoorbeeld aan leuke prints en opdrukken. Daarnaast worden er producten van hoge kwaliteit gebruikt bij de productie. Hierdoor heb je jarenlang plezier van de kleding. Ook de pasvorm van de kleding is heel fijn. Neem eens een kijkje in onze webshop en bekijk de mooie t-shirts, sweaters en broeken die dit merk te bieden heeft. En dat alles natuurlijk tegen voordelige prijzen.

Sixth June kledingNiet alleen kun je bij ons terecht voor Sixth June kleding. Wij verkopen damesmode van allerlei populaire merken, waaronder Nevada Love. Daarnaast verkopen wij ook de volgende bekende merken:

  • Delousion
  • La Sisters
  • Lofty Manner
  • Nevada Love
  • Queen Hearts
  • Unusual

Bekijk onze webshop

Bekijk de nieuwste kleding van Sixth June op onze website en maak je keuze uit de diverse mooie items. Je kunt eenvoudig online bestellen of je bestelling in onze winkel ophalen. Wij hebben namelijk, naast de webshop, ook een kledingwinkel. Deze is gevestigd in het centrum van Oss en geopend van dinsdag tot en met zaterdag. Wij staan hier dagelijks voor je klaar en kunnen je helpen om van diverse items een complete outfit te maken. Onze kleding is namelijk eenvoudig te combineren. Neem voor meer informatie over onze winkel vrijblijvend contact met ons op: 06-46112086.

   Webshop      Contact